Share

#workfordetail

01

#Work

Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare som vill vara en del av vårt kontor. Vi söker främst arkitekter eller ingenjörer, med minst 3 års erfarenhet och som är duktiga i Autodesk Revit.

För glitter, unicorns och extravaganz bör du maila över din arbetsansökan och portfolio till Leila K, vår rekryteringschef sedan 1997, på leila.k@detailgroup.se

%

Autodesk Revit

%

Photoshop

%

Ordningsam

%

Kärleksfull

02

#PRAKTIKANT

Som praktikant hos oss får du delta i kontorets arbete i alla stadier och skeden, för att prova på yrkets bredd. Vi ser gärna att du har gått din grundutbildning i Sverige samt behärskar det svenska språket mycket väl i skrift. Vi har för tillfället 2 vakanta poster för praktikanter till hösten 2018. Vi tar emot ansökningar löpande, välkommen!

%

Avslutad Kandidatexamen

%

Tidigare erfarenhet

%

Nyfiken

%

Missbrukar ArchDaily

03

#MEDVERKANDE ARKITEKT

Som medverkande arkitekt hos oss kommer du främst att arbeta med kontorets projektering samt kommunikation av arkitektonisk gestaltning. I arbetsuppgifterna ingår också analyser av dokument för att få förståelse för uppdraget. Tidigare erfarenheter av Revit uppskattas, men är inget krav. Erfarenheter av flerbostadshus och skolbyggnader är önskvärt. Meriterande är certifiering i tillgänglighet och Steg 1 i professionaliseringsprogrammet inom SA. Som person är du lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du bör besitta god gestaltningsförmåga och kunna arbeta självständigt.

%

Avslutad masterexamen

%

Minst 3 års erfarenhet

%

Grafisk produktion

%

Projekteringserfarenheter

04

#HANDLÄGGANDE ARKITEKT

Kontoret växer och söker handläggande arkitekter till våra spännande projekt. Som handläggande arkitekt hos oss skall du vara den drivande motorn i projektet och kunna hantera en projektgrupp på 2-3 medverkande arkitekter. Ledarskap och kommunikation är viktiga egenskaper som är helt avgörande för rollen. Du skall ha god erfarenhet av att ha lett projekt i Revit och kunna visa på referenser från tidigare arbete. Hör gärna av dig till oss vid frågor eller funderingar om tjänsten.

%

Minst 5 års erfarenhet

%

Awesome killer portfolio

%

Brett kontaktnät

%

Skicklig kommunikatör

05

#SENIOR ARKITEKT

För att ytterligare komplettera kontorets bredd och mångfald söker vi en senior arkitekt till vårt team. Du skall ha minst 10 års erfarenhet och ett engagerande driv att utveckla projekt samt medarbetare. Vi ser dig i en ledande roll på kontoret och tänker att din erfarenhet, kompetens och mentorskap blir vägledande i vår fortsatta tillväxt. Tjänsten formas individuellt i samråd med dig och arbetsformen överenskommes enligt parters önskemål. Kontakta vår VD, Haval Murad, för en direkt dialog!

%

Minst 10 års erfarenhet

%

Lederskap

%

Arbetsglädje

%

Frukost Humör